Leasevormen

Welke leasevorm past het best bij jou en je onderneming?

Onze Leasevormen

+

Full Operational Lease

LEES MEER

Deze leasevorm is de meest voorkomende leasevorm voor bedrijven. Bij full operational lease zijn alle autokosten inbegrepen. De auto staat ook niet op de balans van het bedrijf, maar op de balans van de leasemaatschappij. Het leasecontract omvat o.a. afschrijving, rente, wegenbelasting, onderhoud, verzekering en eventueel vervangend vervoer bij onderhoud of schade. Je draagt geen eigen risico en hoeft je dus nergens zorgen over te maken. 

+

Privé-lease

LEES MEER

De laatste jaren is privé-lease zeer populair geworden. Privé-lease biedt de mogelijkheid om als particulier aan auto te leasen. Dit heeft als voordeel dat je niet meer hoeft te investeren in een auto. Je betaalt gewoon een vast bedrag per maand en hierbij zijn alle autokosten inbegrepen, behalve de brandstof en wegenbelasting. Neem contact met ons op voor Privé-lease.

+

Financial lease

LEES MEER

Deze leasevorm kan goed vergeleken worden met kredietverschaffing. Je kiest zelf een auto uit, deze auto wordt voor je gefinancierd en je betaalt rente en aflossing. Aan het einde van het contract word je – na betaling van het eindbedrag – economisch eigenaar van de auto.

+

Shortlease

LEES MEER

Deze leasevorm lijkt op een full operational lease contract. Het grote verschil schuilt in looptijd en keuzemogelijkheden. Wij bieden shortlease oplossingen vanaf één maand. Lekker flexibel.

 

Neem contact met ons op

Hulp nodig bij leasevormen vergelijken? Neem dan vrijblijvend contact op met Guido.

Telefoon

06-51313307

of

0180-787858 (via partner Autolease Center)