Over Guido

Wat leuk dat ik mij aan jullie kan voorstellen! Ik ben Guido Hoffman (1966) en werk sinds 1986 in de autobranche. Al meer dan 26 jaar getrouwd en woon met mijn gezin in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Al ruim 25 jaar in de lease

 

In de periode 1986-1988 heb ik de auto-opleiding aan het IVA Driebergen gevolgd en direct daarna ben ik begonnen met de verkoop van auto’s in de showroom. Al snel verplaatste mijn interesse zich naar de verkoop aan bedrijven, en naar autolease. In 1992 ben ik mijn geluk gaan beproeven bij een regionale autolease-maatschappij in het Westland. Hier heb ik 12 jaar met heel veel plezier gewerkt, waarvan de laatste 8 jaar als directeur. In 2004 ben ik mijn eigen autolease-maatschappij begonnen, en heb deze uitgebouwd tot een serieuze speler in de regio Groot Rotterdam. In 2012 is dit bedrijf verkocht en ben ik met LeaseBewust begonnen.

Het is niet alleen werken dat de klok slaat!

Werken vind ik erg leuk maar naast mijn werk ben ik ook een enorme liefhebber van racefietsen. Ik fiets gemiddeld 4 x per week met afstanden van tussen de 30 en 400 km per dag. Wil je een keer met mij fietsen en gelijk het e.e.a. bespreken? Dat lijkt mij super gezellig! Bel of mail mij.
Oók ben ik vrijwilliger bij Het Leontienhuis in Zevenhuizen (ZH) en zorg ik er met een hele leuke groep collega’s voor dat er genoeg centjes binnenkomen om het huis open te houden. Kijk eens op www.leontienhuis.nl.
Bovenal geniet ik van onze kinderen. Die sporten veel en moedig ik graag aan langs de lijn bij het tennissen en de voetbal!

 

Zo, nu is het genoeg over mij …

 

Guido Hoffman 

Neem contact op

06 51313307

Adres

LeaseBewust
Postbus 212
2910 AE Nieuwerkerk aan den IJssel